VAŽNA OBAVIJEST - otvorene čitaonice dnevnog tiska

Od danas 8.rujna 2020., odlukom Stožera civilne zaštite Grada Opatije, čitaonice dnevnog tiska u Gradskoj knjižnici i čitaonici ''Viktor Car Emin'' Opatija; Knjižnici Matulji; Knjižnici Lovran i Knjižnici Kastav  su OTVORENE.📖
Broj korisnika koji istovremeno mogu boraviti u čitaonici svaka od knjižnica određuje zasebno prema veličini knjižnice.
Priložene upute vrijede za Gradsku knjižnicu i čitaonicu ''Viktor Car Emin'' Opatija.

 

Poštovani korisnici,
prema novim epidemiološkim mjerama koje su u svim javnim ustanovama u Republici Hrvatskoj stupile na snagu 16. studenog 2021. prilikom posjete Knjižnici obavezno je predočiti važeću COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Navedeno se ne odnosi na osobe mlađe od 16 godina.
Korisnici koji nemaju odgovarajuće i pravovaljanje potvrde knjižničnu građu mogu naručiti telefonski
(Knjižnica Opatija: 051/712-987;
Knjižnica Matulji: 051/277-595;
Knjižnica Kastav: 051/691-049;
Knjižnica Lovran: 051/293-035;
Knjižnica Mošćenička Draga: 051/737-901)
ili slanjem upita na e-adresu: upiti@gk-opatija.hr.
Dostupnost knjižnične građe može se provjeriti telefonski, e-mailom ili putem našeg online kataloga, a ista se može preuzeti na ulazu u Knjižnicu prema dogovoru sa djelatnicima.
Ukoliko ne posjedujete covid potvrdu, a želite samo vratiti knjige, molimo vas da knjige za povrat odložite u predviđenu kutiju na ulazu i one će u najkraćem roku biti razdužene.
Također molimo za razumijevanje i strpljenje u našim nastojanjima da svima osiguramo pristup knjižničnoj građi u trenutnoj situaciji.