Gostovanje mag.pharm. Mare Doljak - 10. lipnja u 17:00 sati

U petak, 10. lipnja, s početkom u 17:00 sati Gradska knjižnica i čitaonica “Viktor Car Emin” Opatija ugostiti će mag.pharm. Maru Doljak, jednu od začetnica aromaterapije u Hrvatskoj i osnivačicu tvrtke Aromara te ujedno i autoricu knjiga “Moj Camino: šetnja u dubine sebe” i “Moj Camino 2.”

Gostovanje će biti podijeljeno u dva dijela u kojima će se Mara Doljak predstaviti opatijskoj publici.

Prvi je putopisna prezentacija naziva “Izazovi Camina”, u kojem će govoriti o svome iskustvu Puta sv. Jakova, odnosno boravka na Caminu de Santiago, koji je propješačila četiri puta, a prva dva odlaska pretočila u inspirativne i vrlo čitane knjige.

Drugi je dio osmišljen kao edukativna radionica u kojoj će predstaviti Aromarin koncept “10 koraka do zdravlja”, govoriti o blagotvornom djelovanju bilja na organizam i njegovoj primjeni u svakodnevnom životu. Sudionici radionice imati će priliku izraditi dva aromaterapijska proizvoda za osobnu upotrebu koje će moći ponijeti sa sobom. Radionica započinje u 19:00 sati te su potrebne prethodne prijave na broj telefona: 051/712-987, e-adresu: upiti@gk-opatija.hr ili osobno u knjižnici.

Gostovanje Mare Doljak organizirano je ususret “Liburnijskom literarnom Caminu”, autorskoj manifestaciji Gradske knjižnice i čitaonice “Viktor Car Emin” Opatija, koja će se ove godine održati 5. put za redom u povodu Dana grada Opatije.