7. Liburnijski literarni Camino - petak, 19. srpnja 2024.

Dragi prijatelji,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na već tradicionalnu srpanjsku literarno-gastronomsko-glazbeno-rekreacijsku manifestaciju koju Gradska knjižnica Opatija organizira u povodu proslave Dana grada Opatije – “Liburnijski literarni Camino”.

Već 7. godinu zaredom “Liburnijski literarni Camino” spaja književnost, umjetnost, glazbu, rekreaciju i gastronomiju u jedinstvenu cjelinu.

I ove se godine rekreativci mogu pridružiti laganim šetnjama obalnim i brdskim stazama našega liburnijskog kraja. Od područnih knjižnica Lovran i Kastav sve do opatijske gradske knjižnice, uz laganu šetnju, domaću besedu, sa pauzama na putu za čitanje poezije. Kreativci će svoje likovno umijeće moći pokazati na dvjema kreativnim radionicama - za djecu u 9:30 sati, a za one nešto starije u 17:30 sati. Ukusna hrana, birana glazba, retrospektiva prijašnjih manifestacija, predstavljanje knjige “Od Osijeka do Santiaga” poziv su svima vama da nam se pridružite u petak 19. srpnja 2024.

Cjelokupan program i satnicu donosimo uskoro.

Radi ograničenog broja sudionika potrebne su prethodne prijave.

Na pješačke ture i likovne radionice prijaviti se možete e-mailom na: gradska.knjiznica.opatija@gk-opatija.hr, telefonski 051/712-987 ili osobno u Knjižnici Opatija i/li  knjižnicama: Kastav knjiznica.kastav@gk-opatija.hr , Matulji, Lovran knjiznica.lovran@gk-opatija.hr i Mošćenička Draga. Prijave primamo do srijede 17. srpnja.

Veselimo se vašem dolasku i buen Camino!